ETN Trainingen

Trainingsoverzicht

Veilig werken of niet werken - daar gaat het om voor wie werkt met hoogspanning. Het betekent vooral dat je je altijd bewust moet zijn van het feit dat er altijd risico’s zijn. Zolang jij en je collega dat weten en vooral ook weten hoe je veilig kunt en moet werken, kun je die risico’s goed in de hand houden. Met trainingen en examens kun je aantonen dat je weet waar je aan moet voldoen en hoe je dat doet.

Waarom ATVE?

Altijd maatwerk

Toegespitst op jouw situatie

Vast aanspreekpunt

Binnen 1 werkdag antwoord

Hoog slagingspercentage

De beste trainers

Bel of mail ons voor een persoonlijk studieadvies

Wij adviseren je graag over welk studieprogramma aan jouw behoeften voldoet

Of bel 070 - 337 83 77

Veilig werken in de nabijheid van hoogspanningsmasten

Branchebreed is afgesproken wat er onder veilig werken verstaan wordt. Die afspraken staan in het document ‘Eindtermen werken aan of in de nabijheid van hoogspanningsmasten 2.0’ (TIS 11-56a). Deze eindtermen zijn gebaseerd op de NEN 50110 en NEN 3840.

Doordat alle bedrijven hebben afgesproken dezelfde veiligheidsprincipes te hanteren voor hun medewerkers weet iedereen precies waar hij of zij aan toe is. De exacte basiseisen zijn zo specifiek dat gegarandeerd is dat alleen mensen die over de juiste kennis en vaardigheden beschikken ook in hoogspanningsmasten mogen werken.

Praktische ETN trainingen

ATVE biedt de praktische ETN training aan. Een onafhankelijk examenbureau toetst of de cursisten over de vereiste kennis beschikken en de nodige vaardigheden beheersen. De trainingen zijn in principe op locatie bij het bedrijf zelf. Als er ook praktijktraining nodig is, kan deze gehouden worden op onze oefenlocatie in Geertruidenberg.

Meer weten over de ETN trainingen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie over de ETN Trainingen. Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 070 – 337 8377 of per e-mail op info@atve.nl. Wij vertellen je graag meer over ons trainingsaanbod als het gaat om veilig werken rondom hoogspanningsmasten.