ATVE

Over ons

ATVE vindt veilig werken en risicobeperking het belangrijkste startpunt voor het Nederlandse bedrijfsleven. Onze missie is dan ook om meer kennis over veilig werken te bevorderen en het risicobewustzijn bij alle Nederlandse medewerkers te vergroten met praktische trainingen en cursussen. 

Verplichte trainingen

ATVE heeft veiligheidstrainingen ontwikkeld voor vrijwel alle medewerkers die in hun werk te maken hebben met bepaalde risico’s – of ze nou in hoogspanningsmasten zitten, met gevaarlijke stoffen werken of in de buurt van een meterkast graafwerkzaamheden moeten uitvoeren.

Veiligheid is in alle gevallen de rode draad. ATVE biedt een compleet aanbod van trainingen voor elke vereiste certificering, op alle mogelijke niveaus en geschikt voor medewerkers met allerlei denkbare functies. Cursisten die een training met succes afronden, beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om veilig te werken en risico’s te herkennen en te voorkomen.

Ontwikkeling van medewerkers

Door de komst van nieuwe technieken en nieuwe werkmethodes is het noodzakelijk dat medewerkers hun kennis voortdurend bijhouden met trainingen gericht op veiligheid en energie. Met goed opgeleide mensen voorkom je problemen en onnodige veiligheidsissues!

Flexibel inzetbare medewerkers zijn met de huidige krapte op de arbeidsmarkt vaak een noodzaak voor bedrijven. Bijscholing en training bevorderen die flexibiliteit én geven een impuls aan de meerwaarde van medewerkers voor je organisatie. Bovendien houdt regelmatig opfrissen van kennis en vaardigheden iedereen scherp: veilig werken wordt dan gewoon – en daar heeft iedereen profijt van.

Over ATVE

ATVE werkt uitsluitend met trainers die beschikken over veel praktijkervaring – omdat ze zelf ook in verschillende vakgebieden hebben gewerkt of nog steeds werken. Cursisten waarderen die praktische insteek: ze kunnen de kennis uit de cursus direct in praktijk brengen. ATVE organiseert trainingen in heel Nederland en denkt met bedrijven en medewerkers mee!

ATVE hanteert korte lijnen en schakelt snel bij al je vragen. Servicegerichtheid staat voorop – ontzorgen zit in ons DNA.

Onze roots liggen in de industrie

ATVE is onderdeel van de VAPRO groep. VAPRO is van oudsher een instituut dat industriële bedrijven helpt bij de ontwikkeling en ontplooiing van hun medewerkers. En wel zo dat het ook echt effect heeft. Al sinds 1956 hebben we duizenden ondernemingen aan goed geschoold personeel geholpen. We weten hoe cruciaal de menselijke factor is in branches die leven van technologische ontwikkelingen.

Onze aanpak

Bij ATVE draait het om de praktische toepasbaarheid, en dat zie je terug in onze trainingen.

Een training heeft in onze ogen alleen het gewenste effect als het geleerde direct tijdens en na afloop van het traject al in de praktijk wordt gebracht. De trainingen bestaan dan ook uit een uitdagende mix van theorie en praktijk, waarbij we effectieve, aansprekende werkvormen inzetten. Immers: leren is doen!

Bereik wat je wilt bereiken

Verankering van nieuwe kennis en gedrag begint met het concretiseren van doelen en het inventariseren van individuele mogelijkheden. Daarom helpen we je om je persoonlijke leerdoelen voor de training helder te hebben. Wat wil je precies bereiken? Met welk resultaat ben je tevreden? Onze trainers stemmen de training vervolgens af op jouw leerdoelen, zodat je ook echt bereikt wat je wilt bereiken.

Incompany trainingen

Vrijwel alle ATVE trainingen bieden we ook incompany aan. De inhoud van de training stemmen we dan specifiek af op de opleidingsbehoefte van het bedrijf. Groot voordeel voor de deelnemers is dat de inhoud van de incompany training honderd procent aansluit op de eigen werkomgeving en werksituatie en dus heel herkenbaar is. De incompany training is bij het bedrijf zelf waardoor deze ook efficiënt kan worden ingepland.

Maatwerk

Incompany trainingen zijn bij uitstek geschikt als maatwerktraject. We kunnen onderdelen van verschillende trainingen combineren of extra aandacht besteden aan een onderwerp dat voor het bedrijf belangrijk of actueel is.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over onze aanpak of over incompany trajecten contact met ons op.

Waarom ATVE?

Altijd maatwerk

Toegespitst op jouw situatie

Vast aanspreekpunt

Binnen 1 werkdag antwoord

Hoog slagingspercentage

De beste trainers