Stipel Basis - Industrie & Utiliteit

Waarom ATVE?

Altijd maatwerk

Toegespitst op jouw situatie

Vast aanspreekpunt

Binnen 1 werkdag antwoord

Hoog slagingspercentage

De beste trainers

Bel of mail ons voor een persoonlijk studieadvies

Wij adviseren je graag over welk studieprogramma aan jouw behoeften voldoet

Of bel 070 - 337 83 77

Veilig werken bij elektrische installaties

Bedrijven die werken in de energieproductie, industrie en utiliteit vallen op het gebied van veilig werken in de elektrotechniek onder Stipel industrie & utiliteit.

Wie aan of bij elektrische hoog- of laagspanningsinstallaties werkt moet goed weten waar hij of zij mee bezig is. Veiligheid is een van de allerbelangrijkste issues. NEN 3140 en NEN 3840 zijn de belangrijkste veiligheidsnormen voor medewerkers die aan of bij elektrische laagspanningsinstallaties (NEN 3140) of hoogspanningsinstallaties (NEN 3840) werken.

Stipel examens

Stipel (Stichting Persoonscertificatie Energietechniek) is dé instantie in Nederland die examineert en medewerkers certificeert. Deze Stipel-certificaten worden door bedrijven in heel Nederland erkend.

Bij ATVE kun je kiezen uit verschillende NEN 3140 en NEN 3840 trainingen die stuk voor stuk focussen op de verschillende praktijksituaties en het specifieke kennis- en opleidingsniveau van de cursisten. Het examen wordt vervolgens afgenomen door Stipel.

Meer weten over Stipel industrie & utiliteit?

Heb je een vraag of ben je benieuwd of Stipel industrie & utiliteit voor jou van toepassing is? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 070 – 337 8377 of per e-mail op info@atve.nl. Wij vertellen je graag meer over ons trainingsaanbod als het gaat om veilig werken rondom elektrotechnische installaties.