NEN 3140/NEN 3840

Trainingen voor veiligheid & energie van ATVE

Praktische handvatten om veiliger te werken: daar heb je direct wat aan. ATVE biedt veiligheidstrainingen die nadrukkelijk focussen op jouw dagelijkse praktijk. Zo kunnen jij en je collega’s de veiligheidscultuur binnen je bedrijf verbeteren: je weet wat mag en kan, en hoe je werkt.

Waarom ATVE?

  • Perfecte combinatie tussen praktijk en theorie
  • Gemak: trainingen deels als zelfstudie
  • Stipel certificeringen mogelijk
  • Ondersteunende video’s en VR trainingen
  • Hoog slagingspercentage met de beste trainers

Trainingen voor veiligheid en energie

Je bent bij ATVE aan het juiste adres voor veiligheidstrainingen op verschillende vakgebieden. Je vindt bij ons veiligheidstrainingen voor vrijwel alle medewerkers die in hun werk te maken hebben met bepaalde risico’s – of ze nu in hoogspanningsmasten zitten, met gevaarlijke stoffen werken of in de buurt van een meterkast graafwerkzaamheden moeten uitvoeren.

Veiligheid is in alle gevallen de rode draad. ATVE biedt een compleet aanbod van trainingen voor elke vereiste certificering, op alle mogelijke niveaus en geschikt voor medewerkers met allerlei denkbare functies. Cursisten die een training met succes afronden, beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om veilig te werken en risico’s te herkennen en te voorkomen.

Incompany trainingen

Vrijwel alle ATVE trainingen bieden we ook incompany aan. De inhoud van de training stemmen we dan specifiek af op jullie opleidingsbehoefte. Groot voordeel voor de deelnemers is dat de inhoud van de incompany training honderd procent aansluit op de eigen werkomgeving en werksituatie en dus heel herkenbaar is. Daarnaast zijn je medewerkers minder lang van hun werkplek af omdat het bij hen op kantoor is. Hierdoor worden de trainingen effectiever en efficiënter.

Veiligheidstrainingen voor flexibele inzetbare medewerkers

Door de komst van nieuwe technieken en nieuwe werkmethodes is het noodzakelijk dat medewerkers hun kennis voortdurend bijhouden met trainingen gericht op veiligheid en energie. Met goed opgeleide mensen voorkom je problemen en onnodige veiligheidsissues. Flexibel inzetbare medewerkers zijn met de huidige krapte op de arbeidsmarkt vaak een noodzaak. Bijscholing en training bevorderen die flexibiliteit én geven een impuls aan de meerwaarde van medewerkers voor je organisatie. Bovendien houdt regelmatig opfrissen van kennis en vaardigheden iedereen scherp: veilig werken wordt dan gewoon – en daar heeft iedereen profijt van.

Over ATVE

ATVE werkt uitsluitend met trainers die beschikken over veel praktijkervaring. Onze trainers werken zelf in de verschillende vakgebieden of hebben daar jarenlang gewerkt. Cursisten waarderen die praktische insteek: ze kunnen de kennis uit de cursus direct in praktijk brengen. ATVE organiseert trainingen in heel Nederland en denkt met bedrijven en medewerkers mee. Servicegerichtheid staat voorop.

Wij geloven in de mogelijkheden van mensen om te groeien. Daarom helpt ATVE organisaties om hun medewerkers op te leiden met standaard en maatwerk trainingen. Nieuwsgierig hoe we voor jou het verschil kunnen maken? We vertellen je graag meer.