REWIC

Trainingsoverzicht

Voor productie- en onderhoudspersoneel in de opwekking van elektriciteit en warmte, verzorgt ATVE praktijkgerichte REWIC trainingen. Deze brancheopleidingen, gericht op de productie van elektriciteit en warmte, zijn uniek en worden gekenmerkt door een sterke relatie tussen theorie en praktijk. De Programmaraad van het NCP NLQF heeft de opleiding WTK ingeschaald op niveau 4 en de opleiding HWTK op niveau 5.
Helaas, er zijn geen resultaten gevonden.

Waarom ATVE?

Altijd maatwerk

Toegespitst op jouw situatie

Vast aanspreekpunt

Binnen 1 werkdag antwoord

Hoog slagingspercentage

De beste trainers

Bel of mail ons voor een persoonlijk studieadvies

Wij adviseren je graag over welk studieprogramma aan jouw behoeften voldoet

Of bel 070 - 337 83 77

Opleiden op het gebied van warmte & energie

REWIC is een begrip voor elke medewerker die betrokken is bij het productieproces van elektriciteit en warmte of voor diegene die onderhoudswerkzaamheden uitvoert aan machines die elektriciteit en warmte opwekken. REWIC is de organisatie die adviseert over het leermateriaal, examens afneemt en diploma’s uitreikt. Dit gebeurt met input en ondersteuning van de energie-opwekkende bedrijven.

REWIC maakt onderscheid tussen werktuigkundigen en hoofdwerktuigkundigen. Elke student bepaalt zelf hoe lang ze de tijd nemen voor hun studie en wanneer ze examen doen. De examens worden vier keer per jaar op vier locaties in Nederland afgenomen. Zo is elke student in staat om zijn studie af te stemmen op zijn leertempo.

Omdat REWIC met diverse ROC- en hbo-instellingen samenwerkingen is aangegaan, kunnen studenten voor REWIC opleidingen vrijstellingen aanvragen. Extra voordeel van de samenwerking is dat opleidingen en bedrijven meer verbonden raken – positief met het oog op de werving van goed opgeleide medewerkers.

Meer weten over REWIC?

Heb je een vraag of wil je meer informatie over de REWIC trainingen? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 070 – 3378 358 of per e-mail op info@rewic.nl. Wij vertellen je graag meer over de opleidingen in de elektriciteitsproductie.