Middagbijeenkomst ‘Leren leuker maken’

Op woensdag 23 november organiseren ATVE en VAPRO samen een middagbijeenkomst waarin de focus ligt op ‘Leren leuker maken’. Tijdens deze middag laten we u graag kennis maken met nieuwe, leuke manieren van leren binnen organisaties. Van innovatieve VR-opties tot digitaal lesmateriaal: door met nieuwe vormen van leermiddelen te werken, maken we het voor organisaties eenvoudig om effectief én efficiënt te leren. U bent van harte welkom!

Het programma

Onder het motto ‘Leren wanneer het u uitkomt’, organiseren we de middag zodat u kunt komen wanneer het u uitkomt. We organiseren een vast programma waarin we u meer vertellen over de nieuwe manieren van leren. Ook bent u van harte welkom voor een rondleiding door de trainingslocaties van ATVE, waarin onder andere NEN 3140 en NEN 3840 trainingen worden gegeven.

Groep één
13.00 uur – Inloop
13.15 uur – Presentaties ATVE en VAPRO over nieuwe digitale leermiddelen
14.00 uur – Presentatie en demonstratie leren via Virtual Reality

Groep twee
15.15 uur – Inloop
15.30 uur – Presentaties ATVE en VAPRO over nieuwe digitale leermiddelen
16.15 uur – Presentatie en demonstratie leren via Virtual Reality

Naast het vaste programma bent u ook welkom om enkel de VR-demonstratie bij te wonen. Geef in het inschrijfformulier hieronder aan wat uw voorkeur heeft.

Locatie

U bent van harte welkom in Apeldoorn (Jean Monnetpark 35, 7336 BA).

De deelnemers

De middag wordt georganiseerd door ATVE en VAPRO in samenwerking met Serious VR.

Over ATVE

ATVE biedt praktische handvatten om veiliger te werken: daar heeft u direct wat aan. We bieden veiligheidstrainingen die nadrukkelijk focussen op de dagelijkse praktijk. Zo kunnen u en uw collega’s de veiligheidscultuur binnen uw bedrijf verbeteren: u weet wat mag en kan, en hoe men werkt. ATVE is de ideale partner wanneer u niet alleen kennis, maar ook het praktijkgedeelte van onderwijs belangrijk vindt. Tijdens de praktijklessen kunnen diverse situaties getraind worden. Zo creëren we meer zekerheid dat de collega’s de juiste handelingen verrichten bij reguliere situaties én bij stress momenten. U kunt bij ATVE terecht voor trainingen op het gebied van veiligheid, waaronder NEN 3140 en NEN 3840, ETN, REWIC en TOA trainingen en de opleidingen MVK, OVK en HVK.

Over VAPRO

Het succes van industriële bedrijven is het directe gevolg van gemotiveerde en goed gekwalificeerde werknemers. De factor mens is cruciaal. Ook in branches waar automatisering een vlucht neemt. (Technologische) ontwikkelingen zullen meer en meer van werknemers vragen. De uitvoerende werknemers zullen nooit meer uitgeleerd zijn. VAPRO zet de mens en zijn werkplek centraal in haar dienstverlening. Daarbij bieden wij verschillende oplossingen voor uitdagingen op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van werknemers. Wij zetten deze oplossingen in een optimale synergie in. Daarmee maakt VAPRO impact en levert het een substantiële bijdrage aan het behalen van de bedrijfsresultaten van haar opdrachtgevers.

Over Serious VR

Het praktijkdeel van de NEN3140 training kan nu ook in virtual reality gedaan worden. Door de praktijk in Virtual Reality te trainen draag je bij aan een veilige train- en werkomgeving. Trainees leren op een veilige manier omgaan met elektrotechnische installaties en in het assessment worden de scores vastgelegd zodat duidelijk is waar goed gescoord is en waar nog verbetering mogelijk is. Nieuwsgierig naar deze innovatieve en interactieve manier van trainen? Serious VR laat je graag zien wat mogelijk is.