OVK, MVK & HVK Trainingen

Trainingsoverzicht

Praktische handvatten om veilig(er) te werken: daar heb je direct wat aan. ATVE biedt veiligheidstrainingen die nadrukkelijk focussen op de dagelijkse praktijk van de cursisten. Na de veiligheidstrainingen van ATVE kun jij de veiligheidscultuur binnen je bedrijf vergroten: je weet wat mag en kan, en hoe je werkt.

Waarom ATVE?

Altijd maatwerk

Toegespitst op jouw situatie

Vast aanspreekpunt

Binnen 1 werkdag antwoord

Hoog slagingspercentage

De beste trainers

Bel of mail ons voor een persoonlijk studieadvies

Wij adviseren je graag over welk studieprogramma aan jouw behoeften voldoet

Of bel 070 - 337 83 77

Trainingen rondom veilig werken

Veiligheid is meer dan het handhaven van de regels. Het gaat erom dat veiligheid echt op nummer één staat – dat er een cultuur van veiligheid heerst in het bedrijf. Dat iedereen het certificaat heeft behaald, wil nog niet zeggen dat er ook veilig wordt gewerkt. Elke medewerker moet echt doordrongen zijn van de risico’s en weten wat hij of zij kan doen om die risico’s te minimaliseren of te voorkomen. Pas dan heb je het over veilig werken.

Ruim aanbod veiligheidstrainingen

ATVE biedt veiligheidstrainingen over verschillende veiligheidsissues. Het gaat onder meer over werken met gevaarlijke stoffen, elektriciteit, brand en explosies en over machines, heftrucks enzovoorts. Ook leer je hoe je die risico’s kunt beheersen, wat wettelijk verplicht is en wat een veiligheidscertificering precies inhoudt en waar je aan moet voldoen om gecertificeerd te zijn.

Meer weten over veiligheidskunde?

Heb je een vraag of wil je meer informatie over de trainingen rondom veiligheidskunde? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 070 – 337 8377 of per e-mail op info@atve.nl. Wij vertellen je graag meer over ons trainingsaanbod als het gaat om veilig werken en veiligheidskunde.