”De cursus geeft een prima beeld van wat er bij komt kijken”
De cursus geeft goede achtergrondinformatie over het vak. Mede door de opdrachten die aan bod zijn gekomen hebben we een goede basiskennis gekregen.
Achtergronden en eigenschappen van gevaarlijke stoffen. Wanneer je op school regelmatig met gevaarlijke stoffen werkt, bijvoorbeeld als TOA of docent, heb je waarschijnlijk vragen over hoe je het beste met deze stoffen kunt omgaan. Maar ook wanneer je als preventiemedewerker of arbocoördinator te maken hebt met veiligheid rondom gevaarlijke stoffen op scholen, wil je precies weten waar je rekening mee moet houden.
De workshops rond het thema omgaan met gevaarlijke stoffen op school bieden je achtergronden en praktische informatie. Deze workshop is gevalideerd door Registerleraar.nl.
Deze workshop is de vervanger van de workshop Update Gevaarlijke Stoffen (GHS/CLP). Heb je deze workshop gevolgd, dan kun je de workshop Omgaan met gevaarlijke stoffen op school – Toepassing volgen.
Toegespitst op jouw situatie
Binnen 1 werkdag antwoord
De beste trainers
Wij adviseren je graag over welk studieprogramma aan jouw behoeften voldoet
Stel jouw vraag Of bel 070 - 337 83 77Een overzicht van alle beschikbare informatie over deze training in één overzicht.
De workshops zijn aan te bevelen voor zowel TOA’s, leraren BINASK en techniek, maar ook voor bijvoorbeeld arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers, BHV-ers en conciërges.
Na afloop van deze workshop ben je op de hoogte van de indeling van gevaarlijke stoffen en weet je met welke regelgeving je rekening dient te houden.
De workshop ‘Gevaarlijke stoffen bij jou op school’ geeft je meer inzicht over achtergronden uit wet- en regelgeving en wat dat betekent voor jouw specifieke situatie. Tijdens deze bijeenkomst gaan we ook in op de eigenschappen en indeling van gevaarlijke stoffen en waar je deze informatie kunt terugvinden.
Bij onderlinge vergelijking van praktijksituaties op scholen blijkt dat deze op diverse werkplekken veel overeenkomsten vertonen, maar er bestaan vanzelfsprekend ook veel verschillen. Daarom bekijken we tijdens onze workshops praktische vragen vanuit verschillende hoeken. Zodoende zijn de deelnemers na afloop in staat om voor de eigen specifieke situatie een verantwoorde aanpak vast te stellen. Er is veel interactie en discussie binnen de groep waardoor we van elkaar leren.
Let op: Wanneer je meer wilt leren over het borgen van de veiligheid rondom het practicum, dan adviseren wij je om de training ‘Veilig voorbereiden van proeven in het onderwijs’ te volgen.
Deze training is zowel beschikbaar als Open Inschrijving danwel InCompany, voor de kosten van de InCompany training geven we graag een vrijblijvende prijsopgave. Neem hiervoor contact met ons op via: info@atve.nl
Meerdere collega’s tegelijk opleiden? Wij bieden volop mogelijkheden op het gebied van maatwerk trajecten.
Bekijk de mogelijkhedenDe cursus geeft goede achtergrondinformatie over het vak. Mede door de opdrachten die aan bod zijn gekomen hebben we een goede basiskennis gekregen.