Hogere Veiligheidskunde (HVK)

Over deze training

Duur

34 dagen

Examendag niet van toepassing

; ;

Prijs

€15.800

Locatie

Utrecht

Eerst volgende training

Inhoud

Misschien wel de beste HVK Opleiding van Nederland? In ieder geval de sprankelendste!

Na jaren ontwikkelwerk, voortbordurend op de ervaring van vele docenten en auteurs en het geven van onze OVK en MVK opleidingen, heeft Gelling Veiligheid de eerste vervolgeditie HVK Opleiding gelanceerd. Met meer dan 35 lesdagen, een kritische examencommissie i.s.m. TU Delft, een dijk van een scriptiebegeleiding o.l.v. dr. Ingeborg van der Geest, een keur aan trainers (12 personen) op HVK- en universitair niveau, en ene opleiding gemodelleerd naar aanleiding van de meest recente overlegrondes tussen SVK en NVVK, durven wij deze leuze van misschien wel de beste HVK Opleiding van Nederland wel aan…

Aanvullende informatie

Een overzicht van alle beschikbare informatie over deze training in één overzicht.

De opleiding HVK heeft tot doel u op te leiden tot intern of extern adviseur. In deze rol wordt van u verwacht dat u complexe risico’s voor veiligheid en gezondheid kunt herkennen en analyseren. Vervolgens moet u op basis van deze analyse de arbeidsorganisatie op overtuigende wijze kunnen adviseren inzake de beheersing van risico’s. U levert steeds een deskundig advies waarbij u oog heeft voor de
bedrijfsprocessen.

De pre-HVK wordt als onderdeel gezien van de HVK opleiding. Met het volgen van de pre-HVK opleiding heeft u module 6 van onze HVK opleiding voltooid. Ook onze Leergang Wetgeving & Aansprakelijkheid is een module in onze HVK opleiding (module 7).

Voor een succesvolle deelname aan onze opleiding is een hbo-denkniveau en/of hbo-werkniveau noodzakelijk. Wij toetsen dit aan de hand van kopieën van diploma’s of een combinatie van een functiebeschrijving en een verslag van een assessment, mede op basis van deelname aan onze pre-HVK.

De HVK opleiding in het algemeen is door  Hobéon-SKO erkend en is op post HBO-niveau. Inclusief de te volgen pre-HVK opleiding is deze uniek doordat er een combinatie ligt op vak-inhoud en door inclusieve aanbieding van de pre HVK ook  nadruk  op de advieskant en het schrijven van een post HBO eindwerk.

Bent u geslaagd voor de MVK? Dan krijgt u 7,5% reductie op de totaalprijs. U dient dan wel uw diploma te kunnen tonen.

Het totaal aantal contactmomenten bedraagt 34  lesdagen (inclusief  de lesdagen van de pre-HVK), incl. avonden. De totale studiebelasting is circa 900 uur (inclusief de lesdagen). Deze studiebelasting is afhankelijk van uw voorkennis en ervaring.

De uren buiten de contactmomenten worden besteed aan zelfstudie die bestaat onder andere uit het maken van opdrachten en het voorbereiden van toetsen.

Het examen van de HVK opleiding bestaat uit het maken en presenteren van een scriptie waarin de bevindingen van uw eigen onderzoek centraal staan.

Startdata & locaties

Klantbeoordelingen

Terug naar OVK, MVK & HVK Trainingen